Meer over Formerum aan Zee

Verblijven in Formerum aan Zee

Het gebied Formerum aan Zee is een exclusieve plek om te overnachten op Terschelling. De accomodaties zijn namelijk zeer schaars, waardoor dit deel van de kust uniek is als slaapplek. Zo biedt het tweepersoons vakantiehuisje Atlantic Blue in de duinen als de enige mogelijkheid om volledig privé te genieten van dit stukje Terschelling. Aan zee prijkt het Strandhotel, dat kamers met zeezicht biedt maar waar je wel de faciliteiten deelt.

Kamperen in de natuur van Formerum

Met de in totaal 17 mogelijkheden voor overnachten in Formerum aan Zee, kun je daar niet altijd terecht wanneer het jou uitkomt. Gelukkig heeft Formerum aan de bosrand een flink aantal accomodaties in de aanbieding. Te beginnen met camping Nieuw Formerum met 250 plekken voor tenten, vouwwagens, caravans en campers. De eigenaren hebben de camping in het jaar 2000 overgenomen van Staatsbosbeheer, maar de liefde voor de natuur is er nog altijd aan af te zien. Voor kinderen (of volwassen die jong van geest zijn) is er een grote groene speelweide met kabelbaan, schommels, klimtoestel, trampoline en een glijbaan. Dé parel van deze camping is echter het romantische Bostheater dat onder meer als bioscoop en trouwlocatie wordt gebruikt.

Overnachten op Terschelling in Formerum

Ben je geen kampeerliefhebber? Dan zijn de Zeebungalows en vakantiepark Noorderlicht een goed alternatief. Deze locaties liggen tussen het dorp en het Formerumerbos en bieden nog eens 17 accomodaties. Je hebt daar keuze tussen (luxe) chalets, bungalows, cottages en zelfs een tiny house. Voor de extra rust liggen 3 van die verblijven op het bosrijke terrein Zuiderkruis. Verder oostwaarts richting Lies zitten nog eens meerdere vakantiehuizen verstopt tussen de bomen. Mogelijkheden om te overnachten op Terschelling in Formerum te over!

Faciliteiten in Formerum

Waar je ook neerstrijkt in Formerum: je hebt sowieso gekozen voor de perfecte uitvalsbasis op Terschelling. Centraal gelegen kun je de gezelligheid in Midsland en West opzoeken, terwijl je midden in de natuur zit en heerlijk de rust van Hoorn en Oosterend op kunt zoeken. Ook supermarkten, fietsverhuur, restaurants, snackbars en amusement bevinden zich op loopafstand.

atlantic-blue-terschelling

Contact Formerumaanzee.nl

Een initiatief van Ongewikkeld – © 2020