Meer FAZ te Gasten

Mariska uit Amersfoort

“Mijn meest dierbare plek bij Formerum aan Zee is de kustlijn. Mooie foto’s gegarandeerd. Ook heb ik heerlijk een paar keer gezwommen in de zee. Hopelijk kom ik volgend jaar, of in een volgend jaar, weer terug voor nog meer bezoeken aan het strand, fietstochten door de duinen en hardlopen door bos, duin en strand.”

Hoe zou je FAZ omschrijven?

“Formerum aan Zee is voor mij een relaxte plek om naar het strand te gaan. Ik vind het fijn dat de Badweg vanuit het dorp slechts 2 kilometer is, hierdoor ben je lekker snel aan zee.  Er is geen huisjes park wat het dorp zelf scheidt van de zee, alleen een Badweg. “

Wat is je mooiste herinnering aan FAZ?

“Mijn mooiste herinneringen zijn de zonsondergangen tijdens mij laatste bezoek aan Formerum aan Zee. Ook heb ik samen met mijn moeder heerlijk genoten van een rosé bij de Zandzeebar. Hardlopen langs de zee blijft me ook altijd bij, dat heb ik meerdere malen gedaan.” 

Welke plek bij FAZ is jou het meest dierbaar?

“Mijn meest dierbare plek is de kustlijn met de laatste bewaakte strandopgang van het eiland, gezien vanaf het westen. Mooie foto’s gegarandeerd! Ook heb ik heerlijk een paar keer gezwommen in de zee.”

Wat hoop je in de toekomst
nog mee te maken bij FAZ?

“Hopelijk kom ik volgend jaar, of in een volgend jaar, weer terug voor nog meer bezoeken aan het strand, fietstochten door de duinen en hardlopen door bos, duin en strand. “

Waarom mogen Terschelling-gangers FAZ niet missen?

“Er zijn bunkers om te ontdekken, talloze wandelpaden in de omgeving, een hotel direct aan het strand en een relaxte strandtent voor een lekker bakkie in de ochtend of een maaltijd en drankjes na een dagje strand.”

Ook een FAZ te Gast?

Een initiatief van Ongewikkeld – © 2020