Meer over Formerum aan Zee

FAZ te Gast

Schrik niet; Formerum aan Zee heeft geen vliegveld, al doet deze plek zeker niet onder voor de populaire vliegbestemmingen. Alle reden om gewoon de luchthavencode FAZ te gebruiken! Zo weet de hele wereld deze bijzondere bestemming te vinden. Waarom dat de moeite waard is? Dat leggen de FAZ te Gasten graag uit! 

Mariska (Amersfoort)

“Mijn meest dierbare plek bij Formerum aan Zee is de kustlijn. Mooie foto’s gegarandeerd! Ook heb ik heerlijk een paar keer gezwommen in de zee. Hopelijk kom ik volgend jaar, of in een volgend jaar, weer terug voor nog meer bezoeken aan het strand, fietstochten door de duinen en hardlopen door bos, duin en strand.”

Wietse (Roden)

“Elk jaar proberen we wel een bezoekje aan Terschelling te brengen. Of het nu een weekend, midweek of langere vakantie is. Het mooie van het leven is dat je continue nieuwe herinneringen maakt. Zo’n bijzondere plek als Formerum aan Zee dient als een ankerpunt van waar je helder terug kunt kijken op wat er gebeurd is en hoe het leven zich ontwikkeld heeft.”

Lars (Groningen)

“Van kinds af gaan mijn zus en ik met onze ouders naar Terschelling. Nog steeds zijn we er nagenoeg ieder jaar te vinden met de complete familie. Het hoogtepunt was de trouwerij van mijn zus in West, het bostheater en de Zandzeebar bij Formerum aan Zee. Dat zijn herinneringen voor het leven, maar daar komen gelukkig regelmatig weer nieuwe herinneringen bij!”

Ook een FAZ te Gast?

Een initiatief van Ongewikkeld – © 2020